Jules Dock Development

Jules Dock Development ontwikkelt in opdracht van uiteenlopende partijen en binnen samenwerkingsverbanden producten voor maritieme toepassingsgebieden. Daarnaast ontwikkelt het bedrijf ook eigen producten. De aandacht gaat uit naar duurzame oplossingen. Het kan gaan om de verbetering van bestaande producten of de realisatie van compleet nieuwe producten. Jules Dock Development zorgt hierbij voor een creatieve, flexibele en oplossingsgerichte vertaalslag van idee naar praktisch demonstratiemodel of prototype.

Door de focus op de maritieme sector kan er goed worden afgestemd op de innovatiebehoeften van de markt. Nieuwe toepassingen waar aan gewerkt wordt, zijn natuurlijk vaak ook interessant voor andere sectoren.

Ga naar de website van Jules Dock Composites
Ga naar de website van Jules Dock Shaping

Jules Dock

Jules Dock bestaat uit de afdelingen Innovation, Composites, Development en Shaping. Jules Dock is een innovatief en veelzijdig bedrijf gevestigd te Rotterdam. De verschillende Jules Dock-ondernemingen houden zich bezig met uitdagende projecten waarbij bedrijven uit de maritieme sector vaak opdrachtgever zijn. Met een multidisciplinair team weten we vraagstukken op een integrale manier van oplossingen te voorzien en kunnen we bij verschillende fases van het innovatieproject ondersteuning bieden. Meer informatie over Jules Dock en de verschillende bedrijfsonderdelen is terug te vinden op de algemene website